Scutece GREENTY PREMIUM 5-10 kg - 48 buc

Scutece GREENTY PREMIUM 5-10 kg - 48 buc

55,00 lei
cu TVA
Daca doriti sa gasiti o alternativa la scutecele de proasta calitate care irita pielea copilului Dvs sau scutecele care sunt impregnate cu parfumuri sintetice, Va oferim cea mai buna alternativa - Scutecele Greenty.
Scutecele Greenty sunt mai moi, mai subtiri, fara parfumuri sintetice, sunt matasoase si ofera protectie impotriva bacteriilor si a mirosurilor neplacute, au si indicator de umezeala.
Daca copilul Dvs. are probleme cu somnul, este surescitat, capricios , suparat, il ajuta scutecele noastre de unica folosinta GREENTY. Excelenta permeabilitate la aer a scutecelor GREENTY, permit pielii sa respire , prevenind iritarea si pastrand pielea copilului perfect sanatoasa.
Mansetele moi 3D asigura fixarea pe picioarele copilului, protejand împotriva scurgerilor
Scutecele moderne GREENTY sunt usor de utilizat , vor economisi pentru mame timp si energie si, cel mai important, vor oferi un maximum de confort pentru copil.
Scutecele de unica folosinta GREENTY au la baza tehnologia patentata (Patent 2008 20102735.5), care demonstreaza rezultate excelente în îngrijirea si protectia pielii copilului si ajuta la preintampinarea aparitiei de eruptii cutanate, iritarea pielii, zgârieturilor. In acelasi timp, activitatea bacteriana si fungica este suprimata în mod eficient si in conditii de siguranta de ingredientele naturale care intra in compozitia scutecului. Noul model Greenty are in plus un mecanism care arata gradul de umplere al scutecului. Astfel parintii vor sti cand trebuie inlocuit scutecul.
Scutecele GREENTY dispun de benzi elastice moi si confortabile, care fixeaza cu grija scutecul pe corpul copilului în pozitia cea mai confortabila. Elementele de fixare pot fi usor ajustate, astfel încât copilul Dvs. se va simti absolut minunat. Scutecele GREENTY permit pielii delicate si sensibile a copilului sa respire liber. Acest lucru previne iritarea si inflamarea pielii, pastrand în siguranta starea de sanatate a copilului.
Componente:
1 . Materiale netesute
2 . Celuloza
3 . Hârtie de matase
4 . Strat super-absorbant
5 . Panza elastica
6 . Strat termic respirabil
Furnizorii nostrii de materii prime pentru scutecele GREENTY PREMIUM sunt:
Mai multe detalii aici
157

No customer reviews for the moment.