Covorase pentru copii BABYPOL

Covorașele BABYPOL sunt special create pentru copii de toate varstele.

BABYPOL se poate folosi atat in casa, cat si in aer liber.

Materialul folosit pentru producerea covoraselor este spumă de polietilenă ecologic. Toate produsele au trecut riguros de certificare , în condiții de siguranță pentru copii cu piele sensibilă , cât și pentru copii care sunt predispuși la reacții alergice.

 

Covorasele BABYPOL sunt ideale pentru camere de copii , avand următoarele calități :

- Hipoalergenice, realizate din materiale sigure, nu contin ingrediente nocive

- Ușor de curățat. Pot fi curățate cu o cârpă moale,cu un burete înmuiat în apă caldă cu săpun sau servetele umede. Se pot sterge usor orice urme de drimituri,vopsea, culori, creta.

- Rezistent la murdărie. Contine un strat de film pentru a proteja împotriva infiltrării scurgerilor, astfel nu absoarbe umezeala. Bebelusul dumneavoastra se poate sa se joace pe covor, chiar nepurtand scutec. Datorita materialului special, covorasele BABYPOL nu acumuleaza praf sau murdarie, suprafata de joaca fiind curatata foarte usor si astlfe copilul dumneavoastra se afla permanent intr-un mediu curat si sanatos.

- Spumă groasă oferă excelent suport de izolare termică

- Conformitatea cu cerințele standardului european EN-71 (siguranța jucăriilor).

- Fabricate cu materiale de înaltă calitate, sigure, care sunt conforme cu (cerințelor de siguranță specifică pentru jucării) la standarde europene EN-71.

 

Pentru cine se poate folosi BABYPOL

 

De la naștere până la 9 luni

Statul pe burtica la bebelusi reprezinta o etapa importanta in dezvoltarea acestora. Inca din primele luni de viata, bebelusii pot fi pusi pe burtica, pentru a-si intari musculatura.

Statul pe burtica previne aplatizarea capului copilului si ajuta la dezvoltarea motorie a acestuia. Acest tip de dezvoltare are loc de la cap spre picioare.

Cu cat invata mai repede să se târască, va fi mai ușor să se dezvolte.

Covorasele BABYPOL, sunt o suprafata confortabila, astfel incat micutul tau sa poata sa impinga in manute pentru a se ridica.

 

De la 9 luni la 2 ani

In aceasta perioada, copilul face primii pasi.

Covorasele BABYPOL, contin un strat groas, ce fac suprafata moale, iar daca bebelusul va cadea, nu se va lovi. Suprafata moale protejeaza copilul, astfel poate exersa linistit primii pasi, fara teama de a se rani.

De asemenea, covorasul BABYPOL fiind gros, protejeaza si de frig.

 

 

De la 2 la 5 ani


În această perioada, BABYPOL poate fi folosit ca zonă de joacă, zona de relaxarea, de citit.

Suprafața sa ideală poate fi folosita ca:  jocuri de citire, aritmetică și de gândire.  Culori si desenele originale BABYPOL dezvolta imaginatia si memorie.

 

 

De la 5 la 10 ani


Aceasta este una dintre perioadele cele mai active pentru copii.

Suprafata moale absoarbe toate zgomotele. Vecinii dumneavoastră vă vor mulțumi!

De asemenea, BABYPOL protejează si de suprafata rece a podelei, deoarece dispune de izolatie termica excelenta.