GREENTY - Scutece PREMIUM  pentru piele sensibila 

             

Îngrijirea moderna a copiilor necesită, tot mai mult, dezvoltarea de noi produse, care sa fie în măsură să ofere un confort maxim pentru mamă și copil. 


Scutecele de unică folosință GREENTY au la baza tehnologia patentata (Patent 2008 20102735.5), care demonstreaza rezultate excelente în îngrijirea și protecția pielii copilului si ajuta la preintampinarea apariției de erupții cutanate, iritarea pielii, zgârieturilor. In acelasi timp, activitatea bacteriană și fungică este suprimată în mod eficient si in conditii de siguranta de ingredientele naturale care intra in compozitia scutecului.  Noul model Greenty are in plus un mecanism care arata gradul de umplere al scutecului. Astfel parintii vor sti cand trebuie inlocuit scutecul.

Scutecele GREENTY dispun de benzi elastice moi si confortabile, care fixeaza cu grijă scutecul pe corpul copilului în poziția cea mai confortabilă. Elementele de fixare pot fi ușor ajustate, astfel încât copilul Dvs. se va simti absolut minunat. Scutecele GREENTY permit pielii delicate și sensibile a copilului sa respire liber. Acest lucru previne iritarea si inflamarea pielii, păstrand în siguranță starea de sănătate a copilului. 

Daca copilul Dvs. are probleme cu somnul, este surescitat, capricios , supărat, il ajuta scutecele noastre de unică folosință GREENTY.  Excelenta permeabilitate la aer a scutecelor GREENTY, permit pielii să respire , prevenind iritarea și păstrand pielea copilului perfect sănătoasa. 
Mansetele moi 3D asigura fixarea pe picioarele copilului, protejand împotriva scurgerilor 
Scutecele moderne GREENTY sunt ușor de utilizat , vor economisi pentru mame timp si energie și, cel mai important, vor oferi un maximum de confort pentru copil 

Gradul de absorbție al scutecelor de unica folosinta GREENTY sunt conform ISO 11948-1 (Rothwell) .

Va oferim doua modele de scutece GREENTY: scutecele GREENTY si scutecele PANTS GREENTY: 

Dimensiuni Scutece GREENTY:

Sunt disponibile 4 tipo-dimensiuni, corespunzătoare greutății copilului . 
Vă rugăm să verificati greutatea copilului cu dimensiunile propuse: 
• Numarul 2 / 0-5 kg,
• Numarul 3 / 5-10 kg, 
• Numarul 4 / 10-13 kg, 
• Numarul 5 / +13 kg. 

Scutecele PANTS GREENTY sunt cea mai bună soluție pentru copilasii in crestere, care sunt dificil sa fie pusi pe masa de schimb. 
Chiloteii se imbraca foarte ușor , si stau perfect pe copil, nu aluneca în timp ce copilasul se joaca sau alearga. Ei absorb perfect și protejează împotriva scurgerilor laterale datorita mansetelor speciale.
Materialul elastic este foarte moale, respirabil, ca de mătase, si se muleaza ușor pe burta copilului. 

Dimensiuni Scutece PANTS GREENTY:

Sunt disponibile 2 tipo-dimensiuni, corespunzătoare greutății copilului . 

Vă rugăm să verificati greutatea copilului cu dimensiunile propuse: 
- Numarul 4 (9-14 kg) 
- Numarul 5 (12 kg) Componente:
1 . Materiale nețesute 
2 . Celuloza 
3 . Hârtie de mătase 
4 . Strat super-absorbant 
5 . Panza elastica 
6 . Strat termic respirabil