Lista produselor producatorului Archimede

Archimède este un brand premium de costume de inot, costume si accesorii de baie, disponibil pentru fete și băieți cu vârste cuprinse între 3 luni si 12 ani. Marca Archimede a fost fondată în 1989.
Archimède este un brand premium de costume de inot, costume si accesorii de baie, disponibil pentru fete și băieți cu vârste cuprinse între 3 luni si 12 ani. 


Marca Archimede a fost fondată în 1989.


Aceasta a crescut foarte repede și a devenit celebra prin dezvoltarea unui produs extrem de original: "Costumul de inot pentru copii".


Conceptul este unic ! Costumul de inot este echipat cu componente integrate, care mentin corpul pe linia de plutire in apa și permit copiilor care-l poartă, să-și coordoneze mișcările. Acest produs permite copiilor mici sa câștige încrederea în apă și să învețe să înoate mai usor.


De-a lungul anilor , ARCHIMEDE a lansat , de asemenea, alte produse inovatoare pentru copii , inclusiv costumele de baie cu " dubla protectie ", o alternativa mult mai convenabila la scutecele de unică folosință , costume de baie cu protecție solara și accesorii complementare, cum ar fi: pantofi de plaja, pălării și șepci, tricouri și ochelari de soare, toate proiectate pentru a se potrivi perfect cu costumul de inot al brandului.


Astăzi , ARCHIMEDE este cea mai recunoscuta marca de costume de baie și accesorii pentru copii de la 6 luni la 12 de ani.


Brandul este distribuit în peste 35 de țări și vândut în magazine de prestigiu , cum ar fi Harrods din Londra , și Le Bon Marché și Les Galeries Lafayette din Paris .


 

Mai mult
pe pagină
Afiseaza 1 - 36 din 104 pozitii
Afiseaza 1 - 36 din 104 pozitii