Producători

Categorii

Cele mai cumpărate

Informatii

Lista produselor producatorului Archimede

Archimède este un brand premium de costume de inot, costume si accesorii de baie, disponibil pentru fete și băieți cu vârste cuprinse între 3 luni si 12 ani. Marca Archimede a fost fondată în 1989.




Archimède este un brand premium de costume de inot, costume si accesorii de baie, disponibil pentru fete și băieți cu vârste cuprinse între 3 luni si 12 ani. 


Marca Archimede a fost fondată în 1989.


Aceasta a crescut foarte repede și a devenit celebra prin dezvoltarea unui produs extrem de original: "Costumul de inot pentru copii".


Conceptul este unic ! Costumul de inot este echipat cu componente integrate, care mentin corpul pe linia de plutire in apa și permit copiilor care-l poartă, să-și coordoneze mișcările. Acest produs permite copiilor mici sa câștige încrederea în apă și să învețe să înoate mai usor.


De-a lungul anilor , ARCHIMEDE a lansat , de asemenea, alte produse inovatoare pentru copii , inclusiv costumele de baie cu " dubla protectie ", o alternativa mult mai convenabila la scutecele de unică folosință , costume de baie cu protecție solara și accesorii complementare, cum ar fi: pantofi de plaja, pălării și șepci, tricouri și ochelari de soare, toate proiectate pentru a se potrivi perfect cu costumul de inot al brandului.


Astăzi , ARCHIMEDE este cea mai recunoscuta marca de costume de baie și accesorii pentru copii de la 6 luni la 12 de ani.


Brandul este distribuit în peste 35 de țări și vândut în magazine de prestigiu , cum ar fi Harrods din Londra , și Le Bon Marché și Les Galeries Lafayette din Paris .


 

Mai mult
pe pagină
Afiseaza 1 - 36 din 67 pozitii
Afiseaza 1 - 36 din 67 pozitii