Producători

Categorii

Cele mai cumpărate

Informatii

Lista produselor producatorului BabySwimmer

Colacul de inot Babyswimmer este conceput pentru scaldatul sugarilor si copiilor sub 3 ani in casa si în aer liber, la o adâncime de maxim 1 metru.O trăsătură distinctă a colacilor pentru gat Babyswimmer este posibilitatea lor de utilizare de la naştere, chiar si atunci când copilul nu este încă în măsură să ţină capul. 

Colacul de inot Babyswimmer este conceput pentru scaldatul sugarilor si copiilor sub 2 ani in casa si în aer liber, la o adâncime de maxim 1 metru.


O trăsătură distinctă a colacilor pentru gat Babyswimmer este posibilitatea lor de utilizare de la naştere, chiar si atunci când copilul nu este încă în măsură să ţină capul. 
Colacul Babyswimmer ajuta la reducerea anxietatii în timpul scaldatului copiilor în apă, ceea ce ii va ajuta în continuare să înveţe să înoate mai repede pe cont propriu. În plus, inotul zilnic a copilului este in primul rand o procedura de imbunatatire a sanatatii, decat de igiena. Astfel sunt  ușor de înțeles părinții care sunt nedumeriti: cum să scalde copilul, o creatură in miniatura si aparent extrem de fragila.


Colacul nostru usureaza pentru parinti scaldatul nou-născutului și aduce o mare placere in apa copilului.

Mai mult
Afiseaza 1 - 17 din 17 pozitii
Afiseaza 1 - 17 din 17 pozitii